Fraktfritt Vi bjuder alltid på frakten
Vänta inte i onödan Hämta ut din beställning i butiken
Vi tillverkar och designar egna smycken Kom till butiken och se vårt utbud

Sajna upp för vårt nyhetsbrev

Exklusiva vigselringar

Lars Wallin Schalins

Som en av få återförsäljare är vi stolta över att nu kunna erbjuda modedesignern Lars Wallins exklusiva ringar för Schalins. Kollektionen säljs endast via vår butik i Nordstan och innehåller vigselringar i röd-, vit- och roséguld med diamanter. Välkommen in och kika!

Om Lars Wallin:

Lars Wallin fick Guldknappen 1996 och startade egen ateljé samma år. Wallin har i många år gjort scenkläder till Melodifestivalens artister, både i Sverige och utomlands. Han inspiration kommer främst från Hollywood och fransk 1950-talscouture.

Se kollektionen här

Röd- eller vitguld? Nope, rosa guld ska det va’!

rosaguld_bloggbild

Med en gnistrande legering av guld, silver och koppar erbjuder nu Schalins något de kallar ”rosa guld”.

Nu kan du beställa guldringar i nya legeringen Rosa Guld med samma höga kvalitet på guldet som i övriga guldringar. Det du får är en ny spännande rosa färg (se bilden nedan). En fin färgbrytning till vitt eller vanligt rött guld. Självklart gäller samma garantier och villkor.

Kontakta oss om du vill veta mer och för prisuppgift för just din ring.

Vigsel- & förlovningsringar

Vi erbjuder ett stort urval av ringar i alla utföranden och prisklasser. Behöver du råd? Varmt välkommen in i vår butik så hjälper vi dig.
I vårt sortiment hittar du kända varumärken som Schalins, Fleming Uziel och Guldbolaget. Vill du ha något unikt har vi tagit fram en helt egen serie ringar under namnet CB Design.